Over We Are Over The Moon

Verhoog je kans met 75% op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek

Businessman using the pen to reviewing or checking the Curriculum Vitae or CV of the candi

De meeste mensen zijn uitermate geschikt voor een leuke vacature die ze hebben gezien, maar ze hebben nooit geleerd om effectieve motivatiebrieven te schrijven of cv’s te leren maken die er echt uitspringen. Het resultaat is dat je met al je goede bedoelingen een brief en cv maakt en vervolgens een standaard afwijzingsmail krijgt met ongeveer de volgende strekking: Je past niet geheel in het profiel dat we zoeken, maar bedankt voor je sollicitatie. We houden je sollicitatie nog een jaar in ons systeem etc. etc. Puntje bij paaltje je bent niet uitgenodigd en wel geschikt voor de aangeboden functie.

 

Het is zeer frustrerend om erachter te komen dat je heel veel solliciteert en maar niet wordt uitgenodigd. Dit overkwam mijzelf ook. 151 sollicitaties verder en de moed zakte me in de schoenen. Mijn eigenwaarde ging eraan. Ik voelde me niets meer waard en op een gegeven moment dacht ‘ik laat maar zitten ze willen me toch niet’ en ‘ik ben toch niet goed genoeg’. ‘Het ligt aan mij …!’

 

Dat moet toch anders kunnen! Het moet niet zo zijn dat mensen die het moeilijk vinden om te schrijven niet uitgenodigd worden voor een baan waarin ze wel goed zijn. Ik verdiepte me in sollicitatieprocedures ging een studie HR Management & People Development volgen en kreeg een schrijfcursus. Na ruim 3500 motivatiebrieven gezien te hebben kan ik nu zeggen dat ik een formule heb die je kansen aannemelijk vergroot.

 

Vergeet talloze brieven en teleurstellingen en frustratie. Laat ons je helpen met het schrijven en het maken van je brief en cv. En verhoog je kans met 75% om op gesprek te komen. Dat gevoel wat je krijgt als je wel wordt uitgenodigd is onbeschrijfbaar. Het is zoals het gezegde 'Over The Moon' zijn wat je naar het Nederlands kan vertalen als helemaal in de wolken zo gelukkig.

 

Daarom ben ik We Are Over The Moon begonnen. Om je te helpen bij het schrijven van een motivatiebrief, het maken van je cv en sollicitatietrainingen. Daar zijn we inmiddels zo goed in geworden dat we een succesratio hebben van 75% die uitgenodigd word bij een gesprek en talloze voorbeelden van mensen met een nieuwe baan. Je hoeft dus helemaal niet gefrustreerd te zijn. Verhoog je kansen en maak solliciteren weer een positieve ervaring. Laat ons je helpen!

Boek hier gratis een kennismakingsgesprek zonder verdere verplichtingen

Zie hier wat Maarten, een klant van ons zegt, over onze dienstverlening:

Klant Maarten.webp

Maarten

Ik had de laatste 16 jaar géén ervaring opgedaan in het solliciteren. Maarten heeft mij enorm op weg geholpen om goed voorbereid te zijn voor een sollicitatiegesprek. Ik ben bij mijn eerste sollicitatie gelijk aangenomen op een mooie functie bij de Efteling!

10% van onze omzet gaat naar het planten van nieuwe bomen. Zo reduceren we 55 KG CO2 met elke motivatiebrief. Meer info klik hier
Zo hebben we in 2021 in totaal 1293 bomen gepland.

Dat waren 73 motivatiebrieven, 80 cv's, 25 LinkedIn Profielen en 13 sollicitatietrainingen.

 
treedom-srl-logo-vector.png
volle maan

Waarom zijn wij in het weekend en in de avond open?

Daar zat ik dan met mijn droombaan. Op de HR afdeling van een vijf sterren hotel met 273 kamers en 180 man personeel. Na 5 jaar begon ook deze droombaan bij mij zijn glans te verliezen. En dan moet je verder kijken. Het is nooit goed om te blijven zitten als je niet gelukkig bent. Je hebt een full time baan en je probeert daarnaast ook nog te solliciteren. Het meest irritante vond ik dat mensen mij gingen bellen tijdens werkuren. Ik zat immers gewoon nog bij mijn oude werkgever. Ik voelde me dan schuldig en moest in alle snelheid een kantoor vinden dat leeg was. Dat was echt nooit het geval!

Om deze situatie prettiger te maken zijn wij ook open in het weekend en ' s avonds om bijvoorbeeld intake gesprekken te voeren!