Zoeken

Life Coaching beschikbaar tegen sterk gereduceerd tarief!

Heb je wel eens (life) coaching overwogen? Normale coaching tarieven zijn ronde de € 125,- per uur. Via de opleiding Professionele coaching van UNLP kunnen we een geheel coaching traject van +/- 5 tot 8 uur aanbieden voor totaal €100,-. Om de veelgestelde vragen te beantwoorden hier een artikel.Wat is coaching?

Coaching een effectieve manier om mensen, teams en organisaties, die een uitdaging hebben, vooruit te helpen.

Waar opleidingen en trainingen meestal gaan over het vergaren van specifieke kennis is coaching dè manier om duurzaam effectief gedrag te ontwikkelen, bewustzijn te ontwikkelen of om bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat gewenste effectieve gedrag kan het gedrag zijn op de werkplek, in je relatie met collega’s of in de privésfeer, maar ook op het sportveld of in de maatschappij waarin we leven. Effectief gedrag is vaak een gevolg van meer zelfvertrouwen en weten hoe je zaken, als individu of team, effectiever kunt aanpakken.

Coaching is de meest persoonlijke manier van leren. Het leertraject wordt per traject bijna volledig op de persoonlijkheid en leerbehoefte van het individu samengesteld. De persoonlijke ontwikkeling van de coachee staat voorop! Persoonlijker kan het niet.

Wat is het doel van coaching?

Het doel van coachen is om je verder te helpen richting je zelf gekozen doel. Om succesvol te veranderen is het van belang dat je actie gaat ondernemen. Als coach ondersteunen we je waar nodig, maar de antwoorden moet je zelf proberen te achterhalen. Hier zijn veel technieken voor die we op basis van jou behoefte zullen inzetten.

Wat voor soort coaching?

coaching kent vele vormen. Wij hebben het voor dit traject over life coaching, maar er zijn verschillende soorten coaching en de coaching onderwerpen liggen helemaal aan de hulpvraag vanuit de client. Laten we er een paar op een rijtje zetten.

Personal coach

Persoonlijke coaching is gericht op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het bereiken van professionele doelstellingen. Deze vorm van coaching biedt hulp wanneer je zelf even niet meer weet hoe je vooruit moet komen, of wanneer wel wat handvatten kunt gebruiken. En dat kan over allerlei gebieden gaan.

Mental coaching

Een coach begeleidt cliënten die meer voldoening uit hun leven willen halen. De coach zal daarbij zijn aandacht richten op het gedachten patroon van zijn cliënt. Hij maakt zijn cliënt bewust van ineffectieve, beperkende en storende gedachten die een negatieve invloed hebben op zijn bestaan.Business Coaching

Business coaching

Business coaching is vooral bedoeld om het beste uit je professionele zelf te halen. Wil je bijvoorbeeld nieuwe skills leren op de werkvloer? Bijvoorbeeld om te leren hoe coachend leidinggeven in zijn werk gaat? Of wil je je eigen bedrijf naar een hoger niveau tillen maar weet je niet goed hoe dt moet? Dan is business coaching misschien iets voor jou!

Over de coaching opleiding

De opleiding van de UNLP leidt op tot professionele coaches die verbonden zijn aan de NOBCO. De Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Dit staat voor kwaliteit en geeft zekerheid voor de coaches dat we alle richtlijnen die door de NOBCO worden opgelegd zullen volgens tijdens het coaching werk. Deze opleiding duurt ongeveer een jaar en is op HBO niveau. Je bent als kandidaat verzekerd van kwaliteit want de coaching studenten worden begeleid door de beste mensen uit het coachingsvak.

Aanmelden?

Wil je je vrijblijvend aanmelden en meer informatie ontvangen?

Stuur even een mailtje naar maarten@weareoverthemoon.nl
Terugbel verzoek

Zelf een gratis kennismaking inboeken via Zoom