Motivatiebrief schrijven

Solliciteren kan lastig zijn. Het is moeilijk om te weten wat je moet zeggen en hoe je je kunt onderscheiden van de massa.

 

Jij wilt deze baan, wij willen dat jij die baan krijgt. Laat ons je helpen om je motivatiebrief zo onderscheidend te maken van de rest dat je wel wordt uitgenodigd.

 

We Are Over The Moon schrijft met jou of voor jou je sollicitatiebrief die je persoonlijkheid naar voren haalt en we geven antwoord op de vraag waarom jij perfect bent voor jouw droombaan. 

Toetsenbord en muis
 
Businessman using the pen to reviewing or checking the Curriculum Vitae or CV of the candi

Cv optimaliseren

je hebt al een tijdje geen werk meer of bent op zoek naar een nieuwe uitdaging want je hebt het wel gehad bij je huidige werkgever. Het voelt alleen alsof je cv niet meer zo goed is als vroeger.

 

Het kan moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven als je op zoek bent naar een baan, maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen. Met onze service voor het schrijven van cv's, maken we een cv dat bij recruiters opvalt. 

Ons team van ervaren schrijvers helpt je bij het maken van een cv dat zich onderscheidt van de rest. We zullen ervoor zorgen dat je vaardigheden en ervaring eruit springen. Wacht niet langer, laat ons je vandaag nog helpen om weer op het goede spoor te komen!

 

Combinatiepakket motivatiebrief & cv

Ben je echt lekker aan het solliciteren en wil je zowel je cv als motivatiebrief door ons laten schrijven. Dat kan! Je krijgt bovendien een korting. Het is immers een pakket.

Voldoen aan de Staff
 

Terugbel verzoek

Zelf een gratis kennismaking inboeken via Zoom